Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Protest protiv presude Kepirou

Protesti zbog oslobađajuće presude Šandoru Kepirou, optuženom da je učestvovao u zločinima u Drugom svetskom ratu, biće održani večeras u Novom Sadu i u Beogradu.

Plata Hadžića u NIS-u bila 800 evra

Poslednji haški begunac koji je izručen sudu, Goran Hadžić, bio je zaposlen u Naftnoj industriji Srbije (NIS) i primao platu od 800 evra, sve dok protiv njega nije podignuta optužnica 2004. godine, piše Blic.

Direktor "Lisja" pijan izazvao sudar

Direktor "Lisja" Srboljub Bubnjević izazvao je udes vozeći službeni automobil, nakon čega je utvrđeno da je prilikom sudara u krvi imao 1,5 promila alkohola, saznao je Radio 021.  

Opasnost da protest zbog presude Kepiru bude ispolitizovan

Izvršni odbor Jevrejske opštine Novi Sad odlučio je da ne pozove kolektivno svoje članstvo da podrži protestnu šetnju zbog oslobađajuće presude Šandoru Kepiru koju je Udruženje za zaštitu spomenika kulture svih naroda i narodnosti najavilo za nedelju u Novom Sadu, rekao je potpredsednik Jevrejske opštine Boris Kopilović.

Štrajk u Dnevnikovoj štampariji

Zaposleni u dva proizvodna odeljenja u Dnevnikovoj štampariji štrajkuju zbog toga što im poslovodstvo duguje 11 plata, saopštio je danas Štrajkački odbor.

Liman 3 sutra bez tople vode

Zbog radova na vrelovodu, stanovnici Balzakove, 1300 kaplara i na Bulevaru despota Stefana u petak, 22. jula neće imati tople vode.

Tadić zaprepašćen presudom Kepiru

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da očekuje reakcije mađarske države i pravosuđa na oslobađajuću presudu Šandora Kepira, optuženog za učešće u zločinima u Novom Sadu tokom Drugog svetskog rata.